RAZOČARANI KAPETAN

Duvnjak najavio oproštaj od Hrvatske? 'Ovo je definitivno podbačaj, očito da kod nas nešto ne valja'

Domagoj Duvnjak
Sanjin Strukic/PIXSEL
22.01.2024.
u 21:40

- Nelogično je sve. Definitivno, ja stvarno trenutno nemam objašnjenja. Prvo poluvrijeme je bilo u redu, zabijali smo dosta lakih golova, ali drugo poluvrijeme, sve što sam rekao. Puno tehničkih grešaka, bili su brži od nas i to je nešto što se ne smije događati - rekao je Duvnjak.

Hrvatski rukometaši doživjeli su i treći poraz u drugoj fazi natjecanja na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a bolja od njih bila je reprezentacija Islanda koja je u Koelnu slavila s 35-30 (16-18). Tim porazom Hrvatska je izgubila i matematičke izglede za plasman u polufinale Europskog prvenstva. Šest pogodaka postigao je Marin Jelinić, a po četiri Domagoj Duvnjak, Veron Načinović, Luka Cindrić i Zvonimir Srna. Dominik Kuzmanović je sakupio 10 obrana.

Kapetan Hrvatske Domagoj Duvnjak dao je intervju za Novu TV poslije teškog poraza od Islanda i ispadanja s Eura. 

- Ne sjećam se kad smo odigrali ovakvo drugo poluvrijeme. Mislim da smo primili 20 golova. Puno tehničkih grešaka. Mislim da smo primili valjda deset golova iz kontre u drugom poluvremenu. Raširili su nas, gubili smo duele 1 na 1. Ušli smo u njihov mlin i nismo znali izaći iz toga - rekao je Duvnjak za Dnevnik Nove TV. 

- Nelogično je sve. Definitivno, ja stvarno trenutno nemam objašnjenja. Prvo poluvrijeme je bilo u redu, zabijali smo dosta lakih golova, ali drugo poluvrijeme, sve što sam rekao. Puno tehničkih grešaka, bili su brži od nas i to je nešto što se ne smije događati. Baš užasno drugo poluvrijeme. Igrači su dali sve od sebe, drugačiji je bio govor tijela nego protiv Mađara. Htjeli smo, ali Island je definitivno bio bolji, iako je bio bez nekoliko igrača - smatra Dule. 

Na pitanje hoće li igrati na idućem svjetskom prvenstvu kojem je jedan od domaćina Hrvatska, samo je kratko i poprilično neuvjerljivo odgovorio:

- Ha, vidjet ćemo.

Duvnjakov odlazak sigurno bi bio veliki udarac za hrvatsku rukometnu reprezentaciju. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije