nakon pobjede nad Bahreinom

Duvnjak: Mladi su fenomenalni, mi starci pomažemo

Slavko Midzor/PIXSELL
21.01.2021.
u 21:08

- Pokazali smo da naša obrana 6-0 može jako dobro funkcionirati, Marin je bio fenomenalan na golu i na kraju smo lagano pobijedili, rekao je Domagoj Duvnjak nakon pobjede nad Bahreinom. Samo ih još pobjeda nad Argentinom u sljedećem dvoboju dijeli od plasmana u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Egiptu.

-  Tajna je da smo igrali od prve do 60. minute onako kako mi znamo. Bilo je i grešaka, ali imam osjećaj da što turnir odmiče da smo sve bolji. Imali smo jednu kiks utakmicu, s Japanom s kojom nitko nije bio zadovoljan. Dižemo se, mladi su fenomenalni, mi starci pokušavamo pomoći i imamo fenomenalnu kemiju u ekipi, rekao je Duvnjak, javlja HRT. 

Zlatko Horvat ističe kako su se dobro pripremili uoči dvoboja s Bahreinom.

- Kad se razmašu znaju biti i opasni. Bili smo svjesni koje su nagazne mine u njihovoj igri. Dobro smo otvorili utakmicu, posebno u obrani, sve smo im zatvorili. Dalje smo kontrolirali utakmicu, izrotirali se. Nadam se da se nitko nije previše potrošio, čestitam suigračima na odličnoj utakmici, odličnoj obrani i napadu.

Hrvatski rukometaši će drugu utakmicu drugog dijela natjecanja odigrati protiv Argentine u subotu u 18 sati.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije