Široki Brijeg

Druženje u spomen na Stanka Musu Musića

14.12.2015.
u 07:00

Musin sportski duh itekako živi, što se posebno osjeća u Sportskom centru 'Musić', gdje hakl zaigraju njegovi sportski prijatelji

Ponovno je u Sportskom centru "Musić" u širokobriješkom naselju Trn upriličeno sportsko druženje u spomen na Stanka Musu Musića, širokobriješkog sportskog i kulturnog djelatnika.

Stankova obitelj i njegovi prijatelji najprije su položili cvijeće i zapalili svijeće na njegovu grobu, a potom su u Sportskom centru "Musić", što ga je za života podigao ovaj vrijedni sportski djelatnik i čuvar glazbene baštine Širokog Brijega i Hercegovine, evocirane uspomene iz vremena kad je malonogometna momčad KIM, što ju je utemeljio upravo Musa, uspješno nastupala na renomiranim natjecanjima haklera.

Ispredale su se i priče s gostovanja KUD-a "Mokro" u vrijeme kad je Stanko Musa Musić bio umjetnički rukovoditelj ovog društva.

- Čovjek umre onda kad prestane sjećanje na njega. Nastavit ćemo s danima sjećanja na našeg dragog Stanka, a prisjetili smo se i pokojnih Marinka Hrkaća, Marina i Mile Ćavara koji su bili Stankovi prijatelji i dio našeg prijateljskog kruga - rekao nam je Zlatan Hrkać.

Jučer je, na Stankov rođendan, u širokobriješkoj crkvi održana misa zadušnica. Stanko Musa Musić je prerano napustio ovaj svijet, ali njegov sportski duh itekako živi, što se posebno osjeća u Sportskom centru "Musić" gdje hakl zaigraju njegovi sportski prijatelji, među kojima i njegov imenjak i proslavljeni nogometaš - Stanko Bubalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije