SKANDAL NA POMOLU

Drago Ćosić pod istragom jer je na crno prodavao karte za finale SP-a?

06.09.2018.
u 15:10

Karte koje su se pojavile na crnom tržištu internom istragom EBE i Fife dovele su do HRT-a

Prava drama odvijala se prije početka nogometne finalne utakmice na SP-u u Rusiji u kojoj je Hrvatska igrala protiv Francuske, no ovaj put, osim na terenu i u svlačionici, drame je bilo i na relaciji Moskva – zgrada HRT-a u Zagrebu.
Već u tom trenutku Fifa je pokrenula istragu o 40 karata koje su se pojavile na crnom tržištu. Alarm je upalio European Broadcasting Union (EBU) preko kojeg je HRT i dobio 40 karata. Karte koje su se pojavile na crnom tržištu internom istragom EBE i Fife dovele su do HRT-a. Da je u tom trenutku Fifa imala dokaz da je karte naručio Drago Ćosić, komentator HRT-a, isti trenutak bi mu zabranila prijenos utakmica.
Da bi se izbjegao skandal, s HRT-a u prvi mah nisu odgovorili tko je s njihove strane naručio i preuzeo te karte. U sljedećih nekoliko dana krenula je brza istraga. Ćosić se zasad ne javlja na naše pozive, a ni s HRT-a zasad nema službenog komentara. Nakon osvojenog srebra u Rusiji vatrenima su priređeni spektakularni dočeci diljem Hrvatske. Drago Ćosić, nakon završetka SP-a, povukao se iz javnosti, no prisustvovao je sredinom kolovoza dočeku koji je njemu u čast organiziran u rodnom Tesliću u BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije