NAKON PET GODINA

Doveo ih do finala Lige prvaka pa dobio otkaz: Pochettino više nije trener Spursa

20.11.2019.
u 07:30

Nogometaši su se pobunili i nakon utakmice su umjesto u karantenu otišli kućama svojim vozilima. Isto su učinili i nakon susreta sa Salzburgom u Ligi prvaka (1:1) što je dodatno razljutilo kontroverznog vlasnika

Argentinski stručnjak Mauricio Pochettino dobio je otkaz na mjestu trenera Tottenhama. Razlog za smjenu je loš niz koji je engleski gigant ostvario u zadnje vrijeme, javlja The Guardian. 

Pochettino je stigao u Tottenham u svibnju 2014. iz Southamptona u kojem se zadržao samo jednu sezonu, a prije toga je tri godine vodio Espanyol. 

Spurse je prošle sezone doveo do finala Lige prvaka gdje su izgubili od Liverpoola 2:0. 

Engleski i talijanski mediji već nagađaju kako bi nasljednik Argentinca na klupi londonskog kluba mogao biti slavni talijanski trener Carlo Ancelloti.

On trenutno vodi talijanski Napoli, ali tamo je situacija daleko od idealne. Momčad je tek na sedmom mjestu Serie A, ali muče ih i unutrašnji problemi.

Podsjetimo, sve je krenulo kada je kontroverzni gazda Napolija Aurelio De Laurentiis poslije poraza od Rome (2:1) igrače poslao u sedmodnevnu karantenu.

Nogometaši su se pobunili i nakon utakmice su umjesto u karantenu otišli kućama svojim vozilima. Isto su učinili i nakon susreta sa Salzburgom u Ligi prvaka (1:1) što je dodatno razljutilo kontroverznog vlasnika. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?