Tenis

Donna je malo zakomplicirala, ali je ipak pobijedila

Tennis - AEGON Classic 2014 - Day One - Edgbaston Priory ClubDonna Vekic in action against Belinda Bencic during the AEGON Classic at Edgbaston Priory Club, Birmingham.David Davies Photo: Press Association/PIXSELL
Press Association/Pixsell
11.11.2015.
u 06:45

Donna Vekić prošla je prvo kolo na WTA turniru iz kategorije 125 u francuskom Limogesu. U dvoboju s Francuskinjom Amandine Hesse, 159. tenisačicom svijeta, 19-godišnja Osječanka po običaju je malo zakomplicirala stvari (u drugom setu ispustila je vodstvo od 4:2), ali je na kraju ipak slavila važnu pobjedu sa 6:2, 6:7 (2), 6:0.

Suparnica u drugom kolu bit će joj Njemica Carina Witthoeft (65). Donna je pobijedila u njihovu nedavnom meču u Taškentu.

Na manjem turniru u Bratislavi Karlovčanka Adrijana Lekaj prošla je kvalifikacije, a potom je u prvom kolu glavnog turnira bila bolja od Talijanke Martine Trevisan (365.) sa 7:6, 6:1. (af)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije