Odbojka

Domaljevac prvi put na završnici

10.03.2017.
u 08:00

Danas u Brčkom počinje završnica odbojkaškog Kupa BiH u obje konkurencije, ženskoj i muškoj. Na završnici će nastupiti finalisti entitetskih kup-natjecanja, u ženskoj konkurenciji to su: Sloboda (Tuzla) i Kula Gradačac, iz Federacije BiH, te Bimal Jedinstvo i Banja Luka Volley iz R. Srpske. U muškoj konkurenciji završnicu će igrati Domaljevac i Jedinstvo (Brčko) kao predstavnici OS Federacije BiH, te Mladost i Modriča, predstavnici OS R. Srpske. Prvoga dana, danas, igrat će se polufinala u ženskoj konkurenciji. Turnir će otvoriti susret Sloboda – Banja Luka Volley u 16.30, dok će u drugom ženskom polufinalu od 19 sati igrati Bimal Jedinstvo i Kula Gradačac. Pobjednice će u subotu s početkom u 20 sati igrati veliki finale. Polufinale odbojkaša je u subotu. Otvorit će ga utakmica Domaljevac – Modriča s početkom u 14 sati, dok će u drugom polufinalu od 17 sati igrati Mladost – Jedinstvo. Pobjednici polufinalnih utakmica će u nedjelju od 17 sati igrati finale. Ponos Posavske županije, momčad Domaljevca, inače pobjednik federalnog Kupa, ima realne izglede zaigrati u finalu.

- Kad je Kup u pitanju, oprez nikada nije na odmet. Ipak mislim da smo u prednosti nad Modričom, u dobroj smo formi. Očekujem finale, što bi bilo kruna u cjelini već uspješne sezone, smatra Zlatko Ivić, trener Domaljevčana.

Domaćini završnice su branitelji trofeja - Bimal Jedinstvo za žene, a brčanska Mladost za muškarce.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije