Muška odbojka

Domaljevac osvojio bod ohrabrenja

odbojka
10.12.2015.
u 07:00

Domaljevac je, prema riječima trenera Ivića, bio na pragu još iznenađenja. Ipak, u završnici četvrtog i petog seta nije bilo koncentracije

Kod u proteklom dijelu sezone iznenađujuće dobre Gradine uspjeli su odbojkaši Domaljevca u Srebreniku osvojiti bod. Tako su ostali vjerni tradiciji. Svih pet domaćih utakmica su izgubili, dok su na četiri gostujuće osvojili zavidnih i do sada jedinih šest bodova.

Na pragu iznenađenja

Domaljevac je, prema riječima trenera Zlatka Ivića, bio na pragu još većeg iznenađenja, međutim, u završnici četvrtog i petog seta nije bilo dovoljno koncentracije, pa su se domaći izvukli. Gradina je povela poslije 25:21 u prvom setu, a onda nastupa preokret 21:25, pa 20:25 za jedinog premijerligaša iz Posavske županije. Domaći se u igru vraćaju u četvrtom setu poslije 25:21, da bi u dramatičnom petom nakon 15:12 ostvarili tijesnu pobjedu.

Drugu pobjedu, prvu na domaćem parketu, ostvarili su odbojkaši Ljubinja koji su u duhanskoj prijestolnici Hercegovine svladali Ilijaš 3:1. Da je bilo dramatično govori i podatak kako je Zdravko Barić, trener gostiju, dobio i žuti i crveni karton. U svakom slučaju, kao upozorenje Domaljevcu djeluje podatak da Ljubinje, pa i Ilijaš, igraju sve bolje, što znači da će u idućih devet kola morati žešće zapeti nego do sada ako žele sačuvati premijerligaški život.

Opravdali ulogu favorita

Kakanj je opravdao ulogu favorita u Banjoj Luci, dok je brčanski derbi, također prema očekivanju, pripao "mlađem bratu". Neizvjesno je bilo samo u prvom setu 25:23, u drugom je prvak već bio sigurniji 25:18, kao i u trećem 25:21. Rezultati devetog kola Premijer lige odbojkaša: Gradina – Domaljevac 3:2, Borac – Kakanj 1:3, Ljubinje – Ilijaš 3:1, Mladost – Jedinstvo 3:0, Radnik – Gacko odgođeno.

Poredak: 1. Mladost 26, 2. Kakanj 19, 3. Jedinstvo 17, 4. Gradina 16, 5. Radnik 15 (8), 6. Gacko 12 (7), 7. Borac 10, 8. Ljubinje 8, 9. Domaljevac 6, 10. Ilijaš 3 boda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije