Odbojka

Domaljevac opet ‘potopio’ Kakanj

24.03.2016.
u 11:00

Odbojkaši Domaljevca prenijeli su izvrsnu formu iz ligaškog dijela natjecanja i u doigravanje za odbojkaškog prvaka. Naime, jedini premijerligaš iz Posavske županije, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici uspio je u svojoj dvorani u Grabnicama nadigrati favorizirani Kakanj.

Pobjeda je bila teška, ali i posve zaslužena. U tri seta - prvom, trećem i petom, ekipa Zlatka Ivića bila je bolja za nijansu, dok su Kakanjci bili uspješniji u drugom i četvrtom setu.

Pobjeda protiv Kaknja bila je već šesta Domaljevca u sedam prvenstvenih utakmica nastavka prvenstva. Pet pobjeda ostvarili su u ligaškom dijelu, a doigravanje su otvorili za mnoge neočekivanom pobjedom.

Jasno, nakon još jedne pobjede u nizu, Domaljevac je najavio da u dvije utakmice koje slijede u Kaknju nije bez izgleda za još jedno iznenađenje. U prvim utakmicama doigravanja iznenadila je još i Gradina koja je poslije neuvjerljive prvenstvene završnice, u prvoj utakmice četvrtfinala uspjela, i to uvjerljivo, nadigrati brčansko Jedinstvo.

Uvjerljivo je bilo i po setovima 25:22, 25:17 i 25:11. Iznenađenjima, ali manjim, mogu se smatrati i ostala dva rezultata prvog kruga doigravanja. Tako je Borac neprikosnovenoj Mladosti uspio uzeti set, dok je Radnik puno lakše od očekivanja stigao do pobjede u Gacku.

Rezultati prvih četvrtfinalnih utakmica doigravanja odbojkaša, Grebnice: Domaljevac - Kakanj 3:2, Banja Luka: Borac - Mladost 1:3, Srebrenik: Gradina - Jedinstvo 3:0, Gacko: Gacko - Radnik 0:3.

Idućeg vikenda slijede uzvratne utakmice i eventualne “majstorice”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije