NOVI PORAZ MARINA

Đoković preokretom do pobjede protiv Čilića

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
13.03.2014.
u 09:38

Meč je trajao sat i 45 minuta, a Đokoviću je to bila osma pobjeda u isto toliko međusobnih susreta

Novak Đoković svladao je najboljeg hrvatskog tenisača Marina Čilića u osmini finala Indian Wellsa sa 2:1 u setovima. Bilo je 1:6, 6:2, 6:3 za Đokovića.

Marin je odlično otvorio meč i uz dva breaka poveo 5:0 te s lakoćom priveo prvi set kraju. U tom razdoblju igre dozvolio je Đokoviću svega 13 poena i tako tek drugi put u karijeri osvojio set protiv srpskog tenisača.

U nastavku igre Đoković je počeo manje griješiti te se vratio u susret. Također s dva breaka dobio je drugi set sa 6:2. U odlučujućem setu Đoković je vrlo brzo oduzeo servis Čiliću i poveo sa 3:0, a tu je prednost održavao do kraja susreta.

Marin je u ovom susretu imao 13 as servisa, ali mu je uspješnost prvog servisa bila svega 57 posto. Đoković je bio puno bolji kada su u pitanju izvravni poeni, imao ih je 28, a Marin 13.

Meč je trajao sat i 45 minuta, a Đokoviću je to bila osma pobjeda u isto toliko međusobnih susreta. U četvrtfinalu igra protiv Benneteaua, koji je sa 6:3, 7:6 pobijedio Lopeza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije