POTPUNI ZAOKRET

Đoković na službenu stranicu vratio važnu informaciju: To sve govori, igra u Australiji?!

10.01.2022.
u 21:45

Novak ima tu sreću što si može dopustiti pravnu bitku. Češka tenisačica Renata Voračova nije si mogla to priuštiti, kao ni brojni nesretnici u "zloglasnom" hotelu Park.

Novak Đoković očito je bitno optimističniji nego proteklih dana jer nakon uklanjanja Australian Opena iz rasporeda na službenoj stranici, on se opet tamo našao! I ne samo to, Srbin je zakazao novi trening u Rod Laver Areni!

Dakle, uvjeren je da će ostati u Australiji i zaigrati na omiljenom Grand Slamu. Naravno, konačnu riječ imat će ministar imigracija Alex Hawke, no nekako je teško za povjerovati da će ići toliko daleko pa deportirati najboljeg tenisača svijeta.

Realnije je za očekivati da će ga držati "na oku", konstantno testirati i nešto jasnije postaviti kriterije ulaska u zemlju, kako se više ne bi događale ovakve sapunice, koje nikome ne trebaju i ostavljaju loš dojam o političkim liderima.

Također, ostanak Đokovića svakako bi podijelio australsku javnost jer proceduralna greška ono je što ga spašava od deportacije, s obzirom da je medicinsko izuzeće stiglo prekasno, nije potvrđeno od strane struke u punom obujmu itd. Samo, Novak ima tu sreću što si može dopustiti pravnu bitku.

Češka tenisačica Renata Voračova nije si mogla to priuštiti, kao ni brojni nesretnici u "zloglasnom" hotelu Park.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?