Stolni tenis

Doigravanje uz mjere zaštite, STK Mostar jedan od favorita

27.06.2020.
u 10:33

Ovog vikenda na rasporedu je doigravanje za stolnoteniskog prvaka BiH. Danas bi se na neutralnom terenu u Ilijašu trebali održati polufinalni susreti. Prvi par čine STK HT Eronet Mostar i Aladža, dok će nakon njih igrati Vogošća i Mladost. Pobjednici parova u nedjelju u 11 sati igrat će finale. Borba za prvaka u stolnom tenisu bit će prvo službeno natjecanje u BiH koje je nastavljeno nakon epidemije koronavirusa. Ovog vikenda igrače će dočekati neobične mjere zaštite. Svaki klub šalje po pet igrača i trenera. Dopušteno je da svaki klub može imati po pet navijača, ali vjerojatno nijedan klub neće voditi navijače. Prvo će se igrati prvi polufinalni susret, nakon čega će dvije momčadi napustiti dvoranu, a u njoj će polufinale igrati druga dva kluba. Samo igrači koji budu igrali neće imati rukavice i maske, svi ostali na klupi nosit će ih sve vrijeme. Naslov prvaka brani STK Mostar.

- Ove godine vodimo ekipu u sastavu Šehić, Matković, Vučjak, Mijatović i Palameta. Nadamo se da ćemo se predstaviti u što je moguće boljem svijetlu. Za početak želimo plasman u finale, nadamo se najboljem i u eventualnom finalu - kazao je trener STK Mostar Toni Vranjić. (md)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije