HŠK Zrinjski

Dobre želje plemićima stižu sa svih strana

Klix.ba
24.05.2017.
u 08:00

Jedan od najboljih nogometaša Zrinjskog posljednjih godina bez premca je Tomislav Tomić. Povremeni kapetan Zrinjskog na kraju sezone mogao bi napustiti mostarski klub, piše Večernji list BiH.

Veznjak, koji je odavno prerastao nogometnu Premijer ligu BiH, ušao je već u ozbiljnije igračke godine, pa je i logično da s 26 ljeta u nogama potraži neki inozemni angažman. Ozbiljnu ponudu pred njega stavio je slovački prvoligaš Trenčín. Postoji i ponuda belgijskoga niželigaša Beerschot AC-a, nekadašnjeg Germinal Beerschota, koji slaže momčad za povratak u prvi razred belgijskoga nogometa. Tomićevim odlaskom mostarski klub ne bi imao nikakvu financijsku korist s obzirom na to da je riječ o igraču kojemu istječe ugovor na kraju sezone.

Na upit da potvrdi te tvrdnje, Tomislav Tomić samo je kazao kako ne želi davati izjave na bilo koju temu sve dok on i njegovi kolege ne završe s nedjeljnom utakmicom u kojoj pobjedom protiv Slobode žele doći do novog naslova prvaka. Samo je usput dobacio kako se nada dobro ispunjenom gledalištu u nedjelju...

Inače, prethodnih dana nije iz predostrožnosti trenirao prvi vratar Kenan Pirić. Ipak, on bi do utakmice trebao biti u pogonu. Na žalost plemića, zbog crvenog kartona u konkurenciji neće biti kapetan Pero Stojkić, dok će obrana biti oslabljena još neigranjem Slobodana Jakovljevića. Logično bi u ovom trenutku bilo da Stojkića zamjenjuje Luka Lučić ili Tonči Kukoč, dok bi Jakovljevića mogu zamijeniti Oliver Petrak. Iako je po prirodnoj vokaciji vezni nogometaš, Petrak je dobro odrađivao tu ulogu u obrani u nekim prethodnim utakmicama. Dok se iščekuje utakmica sa Slobodom, u klub preko društvenih mreža stižu brojne poruke potpore. Bivši nogometaši Zrinjskog, navijači i brojni drugi pozivaju Mostarce na nedjeljnu utakmicu u nadi kako će njihov klub imati dobru podršku u odlučujućoj utakmici u nedjelju u 17 sati protiv Slobode. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije