OGLASIO SE I NOGOMETAŠ

Djevojka optužila Neymara da ju je silovao! Objasnila zašto ga nije prijavila u Francuskoj

Reuters/Pixsell
02.06.2019.
u 11:35

Platio joj je zrakoplovnu kartu iz Brazila za Francusku i rezervirao sobu u luksuznom hotelu Sofitel Paris Arc de Triomphe. Navodi da je 15. svibnja on "očito bio pijan" kada je došao u sobu

Nogometaš PSG-a Neymar demantirao je optužbe da je silovao djevojku u jednom hotelu u Parizu. 

Prema policijskom izvješću podnesenom u São Paulu u Brazilu, žena tvrdi da se napad dogodio u hotelu u glavnom gradu Francuske, gdje Neymar igra za PSG.

  Ljudi zaduženi za Neymara objavili su priopćenje u kojem kažu da nogometaš "potpuno odbacuje" optužbe.

Što tvrdi djevojka?

Prema policijskom izvješću, djevojka koja nije imenovana je Neymara upoznala putem Instagrama gdje joj je on predložio da se nađu u hotelu u Parizu.  

Platio joj je zrakoplovnu kartu iz Brazila za Francusku i rezervirao sobu u luksuznom hotelu Sofitel Paris Arc de Triomphe. Navodi da je 15. svibnja on "očito bio pijan" kada je došao u sobu. 

- Nakon razgovora i zagrljaja Neymar je u jednom trenutku postao agresivan te je bez pristanka djevojke sudjelovao u seksualnom činu -  navodi se u policijskom izvješću, prenosi BBC.

- Vratila se u Brazil dva dana kasnije, a da nije izvijestila francusku policiju o navodnom incidentu, jer je "emocionalno uzdrmana i strahovala je prijaviti nasilje u drugoj zemlji" - nastavlja se u izvješću. 

Neymar spreman pokazati poruke

Otac nogometaša, Neymar dos Santos, izjavio je u subotu za Band TV u Brazilu da je "jasno da je to bila zamka".

- Ako moramo pokazati Neymarove poruke koje je izmjenjivao putem WhatsAppa s dotičnom djevojkom, spremni smo to i učiniti - kazao je Neymarov otac. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije