Sinišu Mihajlovića pogodile kritike

Djeca su mi prenijela koronu, a pazio sam se

05.09.2020.
u 17:51

Bolognin trener Siniša Mihajlović nalazi se u izolaciji nakon što je 23. kolovoza objavio kako je pozitivan na koronavirus, a kako sam ističe, nema nikakve simptome i čini se da je ono najgore iza njega.

Mihajlović je prošle godine pobijedio leukemiju, ali zbog vlastite sigurnosti neće voditi svoj klub na pripremama za novu sezonu.

"Ništa loše nisam napravio ili nešto što je zabranjeno ili nije trebalo. Bio sam jako shrvan kad sam čuo razne kritike upućene meni i mojoj obitelji. Poštovao sam sva pravila i mjere dok sam bio na odmoru. Ipak, noćni klubovi su bili otvoreni i moja djeca su išla tamo, a ja im to nisam mogao zabraniti. Mislim da su mi djeca prenijela koronavirus jer su oni bili prvi pozitivni, a sada su negativni", rekao je Mihajlović.

Podsjetimo, Mihajlović je propustio pripreme i prošlog ljeta nakon što mu je dijagnosticirana leukemija pa je tri mjeseca proveo u bolnici te vezu s klubom održavao putem video-linkova.

Mihajlović će se nakon što izađe iz samoizolacije moći vratiti treninzima, a njegovu Bolognu u prvom kolu Serije A 20. rujna očekuje težak ispit na gostovanju kod Milana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?