Objavio hrvatski prvak

Dinamo za milijun i pol eura kupio prvoga golmana Rijeke

28.01.2021.
u 16:42

Prvi golman Rijeke Ivan Nevistić potpisao je za Dinamo, objavio je danas hrvatski prvak.

Kako se doznaje, Nevistić je ugovor s Dinamom potpisao do 2026. godine, a Rijeka će za njegov transfer dobiti milijun i pol eura. Nevistić se neće odmah preseliti na Maksimir, nego će do daljnjega biti na posudbi na Rujevici, odnosno dok Dinamo ne proda Dominika Livakovića.

“Želio bih izraziti veliko zadovoljstvo i sreću zbog mog potpisa za Dinamo. Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od strane hrvatskog prvaka. Ostajem još neko vrijeme u Rijeci gdje ću sigurno dati sve od sebe za dobre rezultate. Ovim putem želim zahvaliti vodstvu Rijeke na svemu što su mi omogućili. Pamtit ću sve lijepe trenutke, kojih je bilo puno. Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu”, rekao je 22-godišnji Nevistić za službenu Dinamovu stranicu. 

Dva Riječana u Dinamu u četiri dana

Đakovčanin je prošle sezone bio odličan u Varaždinu, a sjajnim igrama nastavio je i ove sezone po povratku s posudbe. Odlično je branio u vrlo teškoj skupini Europa lige u kojoj je Rijeka protiv Napolija, Real Sociedada i AZ Alkmaara osvojila četiri boda.

Ovo je već drugi igrač Rijeke koji je ovog tjedna prodan Dinamu. U ponedjeljak je kompletiran transfer 21-godišnjeg Daniela Štefulja, sina bivšeg Dinamovog igrača Danijela, koji će također ostati na Rujevici na posudbi. Riječ je o lijevom bočnom igraču, a za očekivati je da će u Dinamo doći na ljeto, kad Joško Gvardiol ode u Leipzig, prenosi index.

Kao i Nevistića, Dinamo je i Štefulja platio milijun i pol eura, a ugovor je potpisan do 2026. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?