Mali nogomet

Dinamo slavio, Hajduk bez pobjede u Novom Travniku

23.12.2016.
u 10:00

U sklopu 33. malonogometnog božićnog turnira odigrane su dvije revijalne utakmice. Udruga PRONT bila je domaćin veteranima Dinama. Domaćini su pružili dobar otpor, ali iskusniji i fizički spremniji gosti pokazali su svoje znanje i zasluženo slavili rezultatom 11:7. Tri pogotka za Dinamo zabio je Enes Mešanović, dok su Dalibor Poldrugač i Igor Cvitanović postigli po dva gola. Po jedan gol zabili su Fabijan Komljenović, Nermin Šabić, Alen Peternac i Mario Tuta, piše Večernji list BiH.

Dinamo u najjačem sastavu

Po dva pogotka za udrugu PRONT postigli su Ivica Barnjak, Markos Sučić i Kruno Cvitanović, a jedan je postigao Ratko Barnjak. Dinamo je nastupio u sljedećem sastavu: Salih Salihović, Igor Cvitanović, Nermin Šabić, Enes Mešanović, Fabijan Komljenović, Krešo Marušić, Alen Peternac, Dalibor Poldrugač, Mario Tuta, a predstavnik momčadi bio je Vladimir Deželić. Za udrugu PRONT nastupili su: Josip Marijanović, Martin Banović, Markos Sučić, don Ante Ledić, Ivica Barnjak, Zdravko Lešić, Marinko Bavrka, Kruno Cvitanović, Darko Šafradin, Marko Milanović, Mario Perić, Drago Džambas, a izbornik je bio Anto Anić.

Dan nakon Dinama na parket “ledene” dvorane istrčali su i veterani Hajduka, koji su također odigrali revijalnu utakmicu protiv udruge PRONT. Na kraju utakmice rezultat je glasio 1:1, iako su i jedni i drugi imali puno prilika za pobjedu. Hajduk je poveo golom Denisa Putnika, koji je lijepo primio loptu i svladao odličnog vratara Valentina Slipca. Udruga PRONT vraća se u igru početkom drugog dijela, kada Ivica Barnjak dodaje loptu Markosu Sučiću, koji sjajnim driblingom i još boljim udarcem “matira” vratara Bikića.

Banović debitirao za Hajduk

Vrijedi istaknuti kako je Novotravničanin Martin Banović u 53. godini debitirao za Hajduk, što mu je bila želja još od djetinjstva. Osim Banovića za Hajduk su igrali Bikić, Čubretović, Đoni, Kukoč, Putnik, Buljan, Brailo, Šušnjara i Božiković. Prije finalne utakmice 33. malonogometnog božićnog turnira u Novom Travniku od 19 sati odigrat će se još jedna zanimljiva revijalna utakmica. Radi se o susretu branitelja središnje Bosne i branitelja grada Vukovara. Za momčad branitelja Vukovara nastupit će predsjedatelj Gradskog vijeća Vukovara Igor Gavrić, a u ekipi su još Mato Dudić, Zlatko Horvat, Stjepan Draganić, Stjepan Josić, Stipa Nikolić, Dražen Janeš, Goran Grubešić, Josip Belobrajdić i Damir Nikolić. Čast zaigrati za branitelje središnje Bosne imat će Jozo Stojak Mungos, Marinko Jurišić Špiro, Josip Slišković, Stjepan Musa, Mladen Kajić, Željo Ljubanić, Dragan Vinac, Dragan Laštro, Zdravko Serdar, Mato Tomić, Darko Bošnjak i Žarko Pavlović. Goste iz Vukovara službeno će dočekati predsjednik udruge PRONT Ivica Džambas, predsjedatelj OV-a Novi Travnik Fabo Stanić i predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HR HB Jozo Stojak. Domaćini su organizirali posjet Edukacijsko- rehabilitacijskom centru Duga, gdje će gosti biti upoznati s radom ove javne ustanove. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije