8. KOLO HNL-A

Dinamo protiv Rudeša strepio do posljednje minute i slavio s 3:2

10.09.2017.
u 21:45

Prvi put u povijesti modri su na Maksimiru odigrali službeni susret protiv Rudeša koji je trenutno posljednjeplasirana momčad lige i jedina bez pobjede ove sezone.

Dinamo je u 8. kolu HNL-a na Maksimiru svladao Rudeš s 3:2. Modri su tako ostali na četiri boda prednosti ispred drugoplasirane Rijeke i šest više od Hajduka.

Prvi put u povijesti modri su na Maksimiru odigrali službeni susret protiv Rudeša koji je trenutno posljednjeplasirana momčad lige i jedina bez pobjede ove sezone. Nije to bila posebno dobra partija Dinama koji je rutinski stigao do nova tri boda. Dinamo je poveo u 24. minuti. Stojanović je ubacio s desne strane, Pavić u svom šesnaestercu igrao rukom, a sudac Križarić pokazao na bijelu točku. Siguran s 11 metara bio je Henriquez. Do kraja poluvremena Olmo je pogodio vratnicu, no na odmor se otišlo s vodstvom Dinama 1:0. Modri su do novog gola stigli u 59. minuti. Fiolić je izveo korner s lijeve strane, a Benković dobro skočio i glavom matirao Čondrića. Činilo se tada da će modri uspjeti mirno utakmicu privesti kraju, no Rudeš je uspio zakomplicirati stvari. Lulić je u 81. minuti smanjio da 2:1, ali je Soudani koji je ušao s klupe u 84. vratio na "plus dva". Rudeš je uspio zabiti još jedan gol nakon što je Budimir u 88. minuti glavom pogodio nakon ubačaja Lulića. Gosti su do kraja utakmice pokušali doći i do trećeg gola, ali više nisu imali snage i Dinamo je upisao nova tri boda. U prvom nedjeljnom dvoboju Lokomotiva je pobijedila Inter 3:0, a sva tri gola lokosi su zabili u nastavku utakmice. Strijelci su bili Radonjić (51), Ivanušec (69) i Hujber (70).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?