NA POSLJEDNJEM ISPRAĆAJU

Dinamo posebnom gestom iskazao počast tragično preminulom navijaču

02.03.2022.
u 14:24

Muškarac za kojeg neslužbeno doznajemo da je '58. godište srušio se odmah na početku utakmice. Brzom intervencijom medicinske sestre koja je bila u blizini i policijskih službenika pružena mu je prva pomoć. Zatim je postupanje preuzela medicinska ekipa, no muškarac je nažalost preminuo u bolnici

Navijač Dinama preminuo je nakon što mu je pozlilo na Maksimiru tijekom uzvrata sa Sevillom.  

Muškarac za kojeg neslužbeno doznajemo da je '58. godište srušio se odmah na početku utakmice. Brzom intervencijom medicinske sestre koja je bila u blizini i policijskih službenika pružena mu je prva pomoć. Zatim je postupanje preuzela medicinska ekipa, no muškarac je nažalost preminuo u bolnici.  

- Želim izraziti sućut obitelji našeg preminulog navijača - rekao je trener Dinama Željko Kopić, a sućut je izrazio i Dinamo. Koliko ih je situacija pogodila, pokazao je zagrebački klub i odlaskom na sprovod svoga navijača.

- Danas je na groblju u Gornjem Vrapču u Zagrebu održan posljednji ispraćaj navijača Dinama Branka Brajkovića koji je preminuo na utakmici Europa lige između Dinama i Seville u 64. godini života. Gospodin Branko bio je veliki navijač Dinama, redovito je dolazio na utakmice i bodrio plave s maksimirskih tribina. U delegaciji kluba posljednji pozdrav u ime Dinama na ispraćaju gospodinu Branku uputili su predsjednica uprave Vlatka Peras, sportski direktor i trener Željko Kopić te kapetan prve momčadi Arijan Ademi. Obitelji je za vječnu uspomenu predan i Dinamov dres s prezimenom navijača. Klub još jednom izražava sućut obitelji i prijateljima zbog ovog tužnog događaja - rekli su nam iz Dinama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije