NEUGODAN ŽDRIJEB

Dinamo dobio možda i najtežeg protivnika u drugom krugu Europske lige!

13.12.2021.
u 15:16

Unaprijed je određeno da će se za mjesto u osmini finala boriti drugoplasirani iz skupina Europske lige s trećeplasiranima iz skupine Lige prvaka.

Dinamo je nakon maestralne pobjede u Londonu nad West Hamom (1:0) izborio drugi krug Europske lige, a u Nyonu je  "iza zatvorenih vrata" tijekom ždrijeba doznao protivnika - Sevillu!

Znalo se da neće biti lak zadatak, tko god "izletio" iz bubnja. Jer, potencijalni protivnici za hrvatskog prvaka bili su Leipzig, Porto, Borussia (D), Zenit, Barcelona, Atalanta, Sheriff, Sevilla... Šteta što nije bilo nijednog engleskog kluba jer Mislavu Oršiću, ali i Dinamu, oni najbolje "leže". 

Naime, unaprijed je određeno da će se za mjesto u osmini finala boriti drugoplasirani iz skupina Europske lige s trećeplasiranima iz skupine Lige prvaka.

A u osmini finala čekaju pobjednici skupina Europske lige - Lyon, Monaco, Spartak, Eintracht, Galatasaray, Crvena zvezda, Bayer Leverkusen i West Ham.

Osim Dinama i trećeplasiranih u skupinama Ligi prvaka, u ždrijebu su još bili Rangers, Sociedad, Napoli, Olympiakos, Lazio, Braga i Betis. 
Utakmice se igraju 17. i 24. veljače. Finale se igra 18. svibnja u Sevilli. Dom je to šesterostrukog osvajača Europske lige, kluba u kojem igra Ivan Rakitić. 

Uoči ždrijeba, posebna čestitka upućena je Dinamu zbog velike pobjede nad West Hamom. 

PAROVI: 

Sevilla - Dinamo 

Atalanta - Olympiakos 

Leipzig - Real (S) 

Barcelona - Napoli 

Zenit - Betis 

Borussia (D) - Rangers 

Sheriff - Braga 

Porto - Lazio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije