L'EQUIPE DOZNAJE:

Didier Drogba završio nogometnu karijeru i odlazi raditi u Chelsea

Didier
06.01.2016.
u 21:51

S obzirom da Drogba ima još godinu ugovor s Montrealom, Chelsea će morati platiti odštetu

Didier Drogba odlučio je završiti bogatu nogometnu karijeru, a čini se da neće nimalo uživati u mirovini već odmah odlazi u London gdje će biti pomoćnik Guusu Hiddinku u Chelseaju!

Vijest prenosi francuski L'Equipe i tvrde da se sve obavilo putem telefona, nekadašnji reprezentativac Obale Bjelokosti nazvao je predsjednika Montreal Impacta Joeyja Saputa i rekao mu da više nema namjeru igrati nogomet. Nakon toga ostao je još jedan problem, Drogbin ugovor.

Ima još jednu sezonu igranja prema njemu i to će riješiti Chelsea. Platit će odštetu za nogometaša koji im je dao tako puno u svojoj karijeri. Došao je u 2004. godine za tad rekordnih 37 milijuna eura i u osam godina postao ljubimac navijača, ali i svih trenera.

Osvojio je pritom četiri prvenstva Engleske, tri Liga kupa, četiri FA kupa, Ligu prvaka i dva Superkupa. U Turskoj je osvojio prvenstvo, Superkup i Kup. Također, za Chelsea je zabio točno stotinu golova u 226 utakmica, a ni u Montrealu se nije "štedio" te je zabio 11 u isto toliko utakmica. Za Obalu Bjelokosti zabio je 65 puta u 104 nastupa i rekorder je. Nažalost, nije im donio nijednu titulu, prenosi Vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije