SUPER MARIO KAPETAN

Detalj na Mandžinom licu mnogi su primijetili: Evo što predstavlja

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
25.11.2018.
u 11:34

- Velika je čast nositi kapetansku vrpcu Juventusa - mogu samo zahvaliti upravi i suigračima na iskazanome povjerenju. Osjećam se kao pravi Juventino - rekao je Mandžukić.

Mario Mandžukić dobio je veliku čast te je kao kapetan poveo Juventus u utakmici 13. kola Serie A protiv SPAL-a. 

Na ukazanu čast hrvatski napadač odgovorio je na najbolji mogući način, šestim golom sezone u Serie A kojim je potvrdio pobjedu 2:0. Nakon pobjede Mandžukić se oglasio i putem Instagrama.

- Velika je čast nositi kapetansku vrpcu Juventusa - mogu samo zahvaliti upravi i suigračima na iskazanome povjerenju. Osjećam se kao pravi Juventino. S ili bez kapetanske trake, moja je zadaća dati sve od sebe za ovaj legendarni dres. Sretan sam što mogu uživati u ovome prekrasnom trenutku u još jednoj važnoj pobjedi! Forza Juve - napisao je Mandžo. 

O Super Mariju biranim riječima pričao je branič stare dame Leonardo Bonucci.

- Mario je naš motor! Jako je bitan za nas jer ima karizmu i volju kojom nas tjera naprijed. Sretan sam jer je zabio gol, ali i jer smo svi kao momčad odigrali odličnu utakmicu - rekao je Bonucci.

Istaknimo i kako su svi igrači na licu imaju oznaku crvene boje kojom su podržali svjetsku organizaciju WeWorld Onlus koja se bavi promicanjem prava žena te se bori protiv nasilja nad njima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije