Trener GOŠK-a nakon pobjede protiv Budućnosti

Denis Ćorić: Moramo vjerovati u sebe

30.05.2022.
u 19:46

Zanimljivu utakmicu odigrali su GOŠK i Budućnost iz Banovića u Gabeli. Budućnost je u Gabeli tradicionalno težak suparnik. “Rudari” se nikada ne brane bez obzira na poziciju na ljestvici, pa su utakmice ova dva kluba redovito i zanimljive. Tako je bilo i ovoga puta. Viđeno je ukupno 7 pogodaka, a bilo je i efektnih obrana obojice vratara. Po završetku utakmice trener domaćih Denis Ćorić, osvrćući se na prezentirano, kazao je:

- Čestitke i jednoj i drugoj ekipi na igri i zalaganju. Što se tiče moje ekipe, 4-5 igrača tražilo je izmjene, ali to je razumljivo jer smo prije tri dana imali tešku utakmicu protiv Bratstva, međutim, danas smo pokazali karakter. Iskreno, da je i Budućnost dobila, ne bi bilo nezasluženo. Imajući to na umu, mogu reći da je ovo sigurno velika pobjeda, ali nažalost, nisu nam se poklopile neke stvari. Ja sam rekao kad sam došao da ćemo mi gledati sami sebe. Ima još jedno kolo, treba vjerovati u sebe.

- Na kraju, u gostima slijedi Sim-Bau?

- To će mi biti šesta utakmica na klupi GOŠK-a. Priliku će dobiti dečki koji su imali manju minutažu, ali idemo na pobjedu gdje god igrali, kući ili vani.

- Haračić ponovno raspoložen?

- Raduje me činjenica da stvaramo dosta prilika. Što se tiče golova koje smo primili, mogli smo bolje intervenirati, ali to je stvar koncentracije i dekoncentracije, jednostavno, umor od prošle utakmice. Međutim, kada pobijedite, ne treba pobjedi gledati u zube. Žao mi je što ta igra na kraju nije nagrađena i boljim plasmanom od drugog mjesta zbog nekih drugih rezultata.

- Utješno, Budućnost ima kontinuirano jednu od najboljih ekipa u ligi, pa ne postiže rezultate sukladno kvaliteti?

- Što se tiče ekipe Budućnosti, imaju jednog od najboljih trenera u Prvoj ligi Federacije (Milenko Bošnjaković, nap. a.), veliki čovjek prije svega, iskusan trener, čestitam mu. Na igri ekipe se vidi trenerova ruka. Budućnost je dugi niz godina stvarno dobra ekipa, tradicionalno nezgodna. Sigurno ta sredina gore zaslužuje nešto više, ali, gledajte, ljudi idu stepenicu po stepenicu, ulažu u infrastrukturu, što je vrlo pametno na dulje staze. Ono što je sigurno, Budućnost godinama igra značajnu ulogu u Prvoj ligi Federacije BiH - naglasio je Ćorić.

Ono što se GOŠK-u nije poklopilo je rezultat njegova konkurenta za prvo mjesto - Igmana iz Konjica, koji je slavio u Doboju kod Kaknja. Žal Gabeljana je tim veći što će plasman u Premijer ligu izgubiti zbog neriješenih rezultata protiv Tomislava koji je već ispao i predzadnje Mladosti, i to u Gabeli! Ekipe koje su redovito gubile i doma i vani GOŠK-u su “zapržile čorbu”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?