TVRDI ESPN:

Dejan Lovren napušta Liverpool!? Otkriven i razlog zašto sada odlazi

26.12.2019.
u 09:20

Prisjetimo se i da je Lovren već bio u pričama o odlasku ovog ljeta, a kao najupornija spominjala se talijanska Roma koja je bila spremna ponuditi 25 milijuna eura

Dejan Lovren odlično je igrao za svoj Liverpool u drugom dijelu polusezone te je sa sjajnim Nizozemcem Virgilom van Dijkom činio stoperski dvojac europskog prvaka. Nažalost, hrvatski branič ozlijedio se te je trenutno na oporavku pa tako nije sudjelovao ni u Liverpoolovom osvajanju naslova svjetskog klupskog prvaka. 

Nijemac Jurgen Klopp za to je vrijeme isprobao druge mogućnosti, priliku za dokazivanje dobio je Englez Joe Gomez, a sve to potaknulo je strane medije koji su počeli pisati o odlasku Lovrena s Anfielda. 

Ugledni ESPN piše kako bi se to trebalo dogoditi idućeg ljeta, godinu dana prije isteka Lovrenovog ugovora.  

Ima smisla uzmemo li u obzir da Lovrenu 2021. godine ističe ugovor s redsima pa im je ovo posljednja prilika da na njemu zarade, a naš stoper na ljeto će napuniti 31 godinu.

Prisjetimo se i da je Lovren već bio u pričama o odlasku ovog ljeta, a kao najupornija spominjala se talijanska Roma koja je bila spremna ponuditi 25 milijuna eura. 

Tu je uvijek i naš Zvone Boban koji pokušava Milan vratiti na staze stare slave, a ESPN dodaje kako je i Jurgen Klopp popustio te je okrenuo ploču. Naime, navodno je baš on ovog ljeta bio 'krivac' za Lovrenov ostanak jer nije želio ostati bez njega, a ESPN tvrdi kao je sada spreman pustiti hrvatskog stopera. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije