Klopp potvrdio

Dejan Lovren će propustiti Arsenal i United

Lovrena
07.01.2016.
u 17:51

S ozljedama mišića se nikad ne zna. No mislim da bi se Dejan Lovren mogao vratiti nakon utakmice s Manchester Unitedom, rekao je menadžer Liverpoola Klopp

Hrvatski reprezentativac i stoper Liverpoola Dejan Lovren ozlijedio je zadnju ložu na Liga kup utakmici protiv Stoke Cityja. 'Redsi' su pobijedili 1-0, ali pod koju cijenu? Na utakmici su se, uz Lovrena, ozlijedili Philippe Coutinho i Kolo Toure.

Niti jedan od njih trojice neće putovati na utakmicu s Exeterom u petak, a povratak Lovrena se očekuje nakon Uniteda. Coutinho bi se trebao vratiti dva tjedna nakon hrvatskog stopera.

- Coutinho je malo ozbiljnije ozlijeđen nego Lovren, koji je, pak, više ozlijeđen od Kolo Tourea. Niti jedan od trojice nogometaša neće biti spreman za sutrašnju utakmicu s Exeterom - rekao je menadžer Liverpoola Jürgen Klopp te dodao konkretnu prognozu:

- S ozljedama mišića se nikad ne zna. No mislim da bi se Dejan mogao vratiti nakon utakmice s Unitedom.

Veliki je ovo udarac za Kloppa, kojem su ozlijeđeni svi stoperi. Radi kritične situacije u zadnjoj liniji, Nijemac je morao povući stopera Tiaga Ilorija (22) s posudbe u Aston Villi. Kloppova prognoza značila bi da će Lovren propustiti dva velika derbija, protiv Uniteda i Arsenala.

Osam ozljeda u četiri sezone

Dejan Lovren nema sreće s ozljedama. U zadnje četiri sezone čak je osam puta bio ozlijeđen. Zbog ozljede gležnja 2012. godine nije igrao mjesec dana preskočivši pet utakmica. 

Sezonu nakon, Lovren je ozlijedio zadnju ložu i preskočio pet utakmica u 25 dana. Zatim je ozlijedio gležanj da bi prošle godine imao problema s trbušnim zidom. Nekoliko tjedana nakon, ozlijedio je prepone, a početkom ove sezone imao je distorziju zgloba zbog koje je preskočio šest utakmica. 

Nedavno mu je protiv WBA stradalo koljeno, a sad se ponovo ozlijedio protiv Stokea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?