nakon tri godine

David Villa ponovno na popisu španjolske reprezentacije

25.08.2017.
u 15:29

Villa, svjetski prvak sa Španjolskom (2010.) i Europe (2008.) zadnji je put za reprezentaciju igrao u lipnju 2014 .

Španjolski napadač 35-godišnji David Villa, koji igra u MLS-u za momčad New York Cityja, pozvan je u reprezentaciju za kvalifikacijske susrete za SP 2018. protiv Italije i Lihtenštajna koje su na rasporedu 2. i 5. rujna, tri godine nakon što je zadnji put nosio dres "La Roje", objavio je u petak Španjolski nogometni savez (RFEF).

"Potrebno nam je da nam se priključi i pomoći će nam", izjavio je španjolski izbornik Julen Lopetegui. Villa je jedino iznenađenje na popisu.  Villa, svjetski prvak sa Španjolskom (2010.) i Europe (2008.) zadnji je put za reprezentaciju igrao u lipnju  2014. u pobjedi od 3-0 nad Australijom na SP u Brazilu. U 97 nastupa za reprezentaciju bivši igrač Valencije i Barcelone zabio je 59 golova, a Španjolsku je napustio 2014. i od 2015. igra u SAD-u. Popis Španjolske za prijateljske susrete protiv italije i Lihtenštajna: Vratari: David De Gea (Manchester United/ENG), Pepe Reina (Naples/ITA), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao) Obrana: Dani Carvajal (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Nacho Fernandez (Real Madrid), César Azpilicueta (Chelsea/ENG), Gerard Piqué (FC Barcelone), Jordi Alba (FC Barcelone), Marc Bartra (Borussia Dortmund/GER), Nacho Monreal (Arsenal/ENG) Vezni red: Sergio Busquets (FC Barcelone), Andrés Iniesta (FC Barcelone), Koke Resurrección (Atlético Madrid), Saul Niguez (Atlético Madrid), Thiago Alcantara (Bayern Munich/GER), Marco Asensio (Real Madrid), Isco (Real Madrid), Vitolo (Las Palmas), Gerard Deulofeu (FC Barcelone), David Silva (Manchester City/ENG), Suso Fernández (AC Milan/ITA) Napad: Pedro Rodriguez (Chelsea/ENG), Alvaro Morata (Chelsea/ANG), Iago Aspas (Celta), David Villa (New York City/USA)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije