Nakon Matea i stariji brat Drežnjak u novom klubu

Dario Drežnjak u Zadru

05.07.2020.
u 18:08

Nakon što je prije dva tjedna košarkaš Širokog i reprezentacije Hrvatske Mateo Drežnjak potpisao za Cibonu, čini se da je i njegov stariji brat Dario vrlo blizu odlaska iz Širokog. Ono što se pričalo proteklih dana čini se da se i realiziralo. Godinu dana stariji Dario vrlo je blizu potpisa ugovora sa Zadrom, saznaje Vecernji.ba. Traju posljednji pregovori između Zadra i Širokog oko odštete jer je Dario za višestruke prvake Hrvatske vezan ugovorom do 2023. godine.

Ako se ugovor realizira braća Drežnjak bit će na suprotnim stranama kako u prvenstvu Hrvatske, tako i u regionalnoj ABA ligi, ali u jednoj majici košarkaške reprezentacije Hrvatske. Dario Drežnjak je za Široki u prošlosezonskoj sezoni ABA 2 lige prosječno ubacivao 12,6 poena uz 6 skokova. Odlazak Daria Drežnjaka u Zadar želja je njihovog trenera i izbornika reprezentacije Hrvatske Veljka Mršića. Široki će tako ostati bez udarnog dvojca ali s epitetom kluba u kojem se stvarju odlični košarkaši. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije