Bh. internacionalci

Danijel Milićević odlazi iz belgijskog Genta

04.01.2018.
u 13:56

Ako je vjerovati pisanju brojnih belgijskih medija, bh. reprezentativac Danijel Milićević je odlučio u kojem klubu će nastaviti svoju karijeru.Iako je u prošlosti bio jedan od najboljih igrača u Gentu, ovaj 31-godišnji krilni nogometaš je dolaskom novog trenera pao u drugi plan i trenutačno se nalazi na izlaznim vratima Ghelamco Arene.
I sam Milićević je potvrdio da je nezadovoljan statusom i da je voljan otići u drugu sredinu, gdje će dobiti priliku za igru, a navodno je i odlučio koja će biti njegova naredna stanica. Belgijanci tvrde da je Milićević već postigao dogovor s jednim klubom, čije se ime drži u tajnosti, a u narednim danima bi trebalo biti sve poznato.
Ranije je bilo govora da bi Milićević mogao preći u Eupen, pa i u Charleroi, no bh. nogometaš je sve to demantirao. Podsjećamo, Milićević je u Gentu od 2014. godine. S ovim klubom ima i jednu titulu prvaka, a igrao je također i Ligi prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?