HŠK Zrinjski

Danas utakmica protiv Novigrada

03.02.2016.
u 07:15

Nogometaši Zrinjskog odigrali su prvu utakmicu na pripremama u Istri. U utakmici protiv slovenskog prvoligaša Krke ostvarena je 5:2 pobjeda. Plemići će već danas imati novi kontrolni susret protiv hrvatskog niželigaša Novigrada (utakmica se igra od 15 sati), inače domaćina turnira Istria Winter Cupa, na kojemu Mostarci brane prošlogodišnji naslov, piše Večernji list BiH.

Teško je nešto više reći o pobjedi Zrinjskog protiv Krke (5:2). Struka je prigodu dala velikom broju igrača. Po jedna postava igrala je jedno poluvrijeme. Iz postava koje su istrčale na teren teško je iščitati koja je od dvije udarna jedanaestorka s obzirom kako su obje bile jednako balansirane. Zrinjski je utakmicu počeo u sastavu: Karačić, Čolić, Graovac, Katanec, Stojkić, Petrak, Žeravica, Aćimović, Arežina, Zakarić, Mešanović, dok je u drugom dijelu na teren istrčala postava: Vasilj, Pehar, Laštro, Radeljić, Stojanović, Radulović, Tomić, Todorović, Šćepanović, Filipović, Nikolić. Inače, pogotke za Zrinjski su redom zabili Zakarić, Stojkić, Filipović, Laštro i Tomić.

Zrinjski je još uvijek u fazi uigravanja pa je u ovom trenutku teško procijeniti tko ima prednost jer borba za mjesto u momčadi tek se zahuktava.

Ono što je zamjetno na treninzima i ovim priprema je činjenica kako se dolaskom novih igrača znatno pojačala konkurencija u momčadi. Ako Zrinjski zaobiđu ozljede, ovim tempom Mostarci bi trebali imati znatno jači igrački kadar u nastavku sezone. Na struci je težak zadatak usklađivanja igrača koji u nastavku imaju igrati svega 12 utakmica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?