Memorijal

Danas 5. memorijalni turnir u čast pokojnom Ivanu Ćubeli Ćubiju

14.06.2016.
u 09:00

Danas, 14. lipnja, na pomoćnom terenu HŠK Zrinjski održat će se peti po redu Memorijalni turnir “Ivan Ćubela Ćubi” koji se igra u čast prerano preminulom novinaru i jednom od inicijatora obnove rada Zrinjskog - Ivanu Ćubeli Ćubiju.

Uz domaćina HŠK Zrinjski, na turniru će još nastupiti NK Brotnjo, HNK Branitelj i NK Sloga Ljubuški. Pravo nastupa imaju nogometaši 2003. godišta i mlađi. Svečano otvaranje turnira, kojem će nazočiti sve ekipe koje sudjeluju, predviđeno je za 9 sati.

Nakon toga, na pomoćnom terenu broj 2 snage će prvo odmjeriti mlade nade čitlučkog Brotnja i mostarskog Branitelja, dok će poslije te utakmice, u 10.15 sati, igrati HŠK Zrinjski - NK Sloga.

U 11 sati predviđena je stanka u trajanju od sat vremena, a utakmica za treće mjesto igra se u 12 sati. Pobjednik turnira bit će odlučen u utakmici koja počinje u 13.15 sati, dok će proglašenje pobjednika i najboljih pojedinaca (dodjela nagrada) te zatvaranje turnira biti upriličeno u 14.30 sati. Dosadašnji pobjednici memorijala u čast pokojnom Ćubiju su NK Neretva (2012.), NK Široki Brijeg (2013.), HŠK Zrinjski (2014.) i HNK Brotnjo (2015.). Sportski novinar Ivan Ćubela Ćubi rođen je 1964. godine u Mostaru gdje je proveo čitav svoj životni i radni novinarski vijek prativši neumorno brojne mostarske sportske klubove. Surađivao je s redakcijama brojnih listova u zemlji i regiji, a bio je dugogodišnji zaposlenik Radipostaje Mostar te novinar Večernjeg lista i Sportskih novosti. Pokojni Ivan jedan je od glavnih inicijatora obnove rada HŠK Zrinjski čije je sve kategorije, od onih najmlađih do seniora, pratio u svim sportovima i natjecanjima. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?