BIVŠI HAJDUKOVAC

Dalićev adut pobjedu posvetio pokojnom ocu pa se obratio navijačima

Goran Stanzl/Pixsell
23.06.2021.
u 07:40

- Želim zahvaliti navijačima koji nas bodre. Poklanjamo ovu pobjedu navijačima, jedva čekamo da nam se vrate. Oni su naš 12. igrač - rekao je Josip, koji je u sastav ušao 'iz drugog plana'

Bivši hajdukovac, a sada igrač Legije i tamošnji prvak, Josip Juranović upao je u sastav i to u prvih 11 nakon što je izbnorik odlučio napraviti promjene i izbaciti Vrsaljka iz startne momčadi.

Juranović je to povjerenje opravdao i sa suigračima odveo Hrvatsku u osminu finala Europskog prvenstva. Nakon utakmice je rekao: - Mislim da smo sjajno otvorili susret i  da smo utakmicu držali pod kontrolom cijelo vrijeme - rekao je pa prokomentirao što se događalio u svlačionici nakon primljenog pogotka:

- Nije bilo panike na poluvremenu. Izbornik i Modrić su rekli par riječi i to smo riješili u drugom poluvremenu. Pokazali smo da možemo. 

- Želim zahvaliti navijačima koji nas bodre. Poklanjamo ovu pobjedu navijačima, jedva čekamo da nam se vrate. Oni su naš 12. igrač - rekao je Josip, koji je u sastav ušao 'iz drugog plana'. Koliko je to utjecalo na njega je rekao:

- Ne gledam na to tako, samo što mogu još dodati je da bih ja utakmicu posvećujem pokojnom ocu - zaključio je emotivno  Juranović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije