IZBORNIK VATRENIH

Dalić: Primili smo šokantan gol. Uvijek lošije ulazimo u kvalifikacije

Zlatko Dalić
Goran Stanzl/PIXSELL
26.03.2023.
u 08:06

Vatreni su šokantnim remije otvorili kvalifikacije za europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj, svoj komentar dao je Zlatko Dalić

Drugi pogodak bio je ključ, ali nismo ga uspjeli postići, rekao je Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, koja je u Splitu odigrala 1-1 protiv Walesa na startu kvalifikacija za EURO iduće godine.

„Tako je to u životu, nekada dobiješ, a nekada izgubiš. Nekada se vrati, nekada ne. Imali smo puno situacija tijekom utakmice kada smo mogli i morali zabiti drugi pogodak koji bi riješio utakmicu. No, nismo ga uspjeli zabiti i potom smo primili taj šokantan gol. Nismo uspjeli obraniti taj prekid, a znali smo da su korner i aut situacije otkud nam oni mogu zaprijetiti. Na kraju se ispostavilo da je aut veći problem od kornera. Nisam dobro vidio, bila je gužva“, rekao je izbornik Dalić i potom se detaljnije osvrnuo na utakmicu.

„Imali smo nekoliko prilika na početku drugog poluvremena, ali nismo zabili. Odigrali smo nešto slabije potom desetak minuta, ali tada smo mijenjali, podigli smo energiju i sve smo imali u svojim nogama. Kontrolirali smo situaciju. Drugi pogodak je bio ključ svega, ponavljam opet, ali nismo došli do njega. Očito uvijek na startu kvalifikacija imamo nešto slabije rezultate. Kiks? Ma, nećemo govoriti o kiksu, ali da, izgubili smo dva boda. Daleko je kraj kvalifikacija, mi moramo uzeti 17 ili 18 bodova i to je to. Nema pritiska. Livaja? Pao je na leđa, osjetio je jaku bol. Vidjet ćemo što će biti nakon tretmana s njim“, završio je Dalić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije