''OVO JE NAJBOLJA SOLUCIJA''

Dalić potvrdio: Otkazan je kamp! Vatreni će ostati u Rovinju cijeli Euro 2020.

31.05.2021.
u 14:38

- Ovo je najbolje moguće rješenje u ovim čudnim vremenima i sada imamo čudnu priliku provesti cijeli turnir u svojoj domovini - rekao je Zlatko Dalić

Češka je odustala od kampa u Škotskoj, a tog luksuza se odrekla i hrvatska nogometna reprzentacija. Nova je to glavobolja za izbornika Zlatka Dalića, a odluka je nakon razmatranja preko vikenda jutros postala i službena, javljaju iz HNS-a. 

Razlog? Korona mjere.  Naime, u slučaju da se pojavi samo jedan pozitivan rezultat u reprezentaciji  nakon testiranja na korona virus cijela bi momčad morala u karantenu što si Vatreni, a niti druge reprezentacije, zbog turnira ne mogu dopustiti. 

- S obzirom na sve okolnosti, mislim da je ovo najbolja opcija za našu momčad. Znamo da ovdje imamo sjajne uvjete, teren je kvalitetan, smještaj dobar, a to nam u ovako kratkom roku nije garantirala niti jedna druga lokacija. Napravit ćemo sve da momčad ostane izolirana i u miru, ali sam siguran da će nam podrška naših navijača ovdje dati dodatnu energiju i motivaciju. Ovo je najbolje moguće rješenje u ovim čudnim vremenima i sada imamo čudnu priliku provesti cijeli turnir u svojoj domovini - rekao je Zlatko Dalić. 

- Našli smo brzo rješenje za našu momčad u ovim teškim uvjetima. Nismo si mogli dopustiti da ugrozimo cijelu momčad odlaskom u kamp. U Rovinju smo bili puno puta i ovdje je usluga odlična. Da smo odabrali bilo koju drugu internacionalnu lokaciju, bila bi to čista improvizacija. Hrvatska je naš dom i kada smo uzeli sve faktore u obzir, mislim da će ovdje momčadi biti najbolje. Zbog toga smo se složili da je Rovinj najbolja opcija - rekao je Marijan Kustić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije