DALIĆEVA HRVATSKA ZA POVIJEST

Dalić opleo po VAR-u i poručio: Gvardiol je najbolji stoper svijeta!

Dalić, Lovren, Gvardiol
Goran Stanzl/PIXSELL
01.12.2022.
u 21:08

"Gvardiol... On je najbolji stoper na svijetu. Ovako zrelo odigrati, u njegovim godinama, to je nevjerojatno. Ovo što on igra, s kakvom elegancijom iznosi loptu... Najbolji je stoper svijeta", rekao je Dalić

Nakon plasmana u osminu finala SP-a, drugi put otkako je hrvatski izbornik, Zlatko Dalić isijavao je ponos i čestitao igračima na velikoj borbi protiv Belgije (0:0).

Priznao je Dalić pošteno kako je Hrvatska imala puno sreće, ali je poručio i kako je njegovoj reprezentaciji VAR poništio čist jedanaesterac zbog jedva vidljivog zaleđa Andreja Kramarića.

"Imali smo čisti penal, ali opet nam se VAR ukazao. Te crte povlače se tamo-vamo, kako kome paše. No to nas nije pokolebalo", kazao je Dalić, koji je iskoristio priliku i da apostrofira nastup Joška Gvardiola koji je još jednom oduševio svijet.

"Ne bih govorio o pojedincima, bili smo momčad. Nitko se nije štedio, Perišić je spašavao gol u naših 16 metara, pa se i Luka vratio nazad... Ali Gvardiol... On je najbolji stoper na svijetu. Ovako zrelo odigrati, u njegovim godinama, to je nevjerojatno. Ovo što on igra, s kakvom elegancijom iznosi loptu... Najbolji je stoper svijeta", rekao je Dalić. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije