PRIVREMENI IZBORNIK RH

Dalić: Ne želim se uhljebiti, izborimo li SP možemo se odmah dogovoriti

Igor Kralj/Pixsell
16.10.2017.
u 19:52

Meni sada ne treba nikakva zaštita kroz ugovor - istaknuo je Zlatko Dalić

Kako se i očekivalo, Izvršni odbor HNS-a potvrdio je u ponedjeljak Livnjaka Zlatka Dalića (50) za, opet privremenoga, izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Zanimljivo, Dalić će postati prvi izbornik u povijesti vatrenih koji će proći čak tri filtra na Izvršnom odboru. 

Izbornik Zlatko Dalić kazao je kako je njegova pozicija upravo onakva kakvu je želio. – Nisam u ovome trenutku htio nikakav ugovor, nego sam želio poslati jasnu poruku kako vjerujem u svoje igrače, naše navijače i, naravno, u sebe da ćemo se kroz ove dvije utakmice dodatnih kvalifikacija plasirati na SP u Rusiju. Meni sada ne treba nikakva zaštita kroz ugovor; naime, što ako se ne plasiramo, tada bih mogao mirno ‘prst u uho’ i deset mjeseci do sljedećih službenih utakmica ne raditi ništa. Nisam to htio, nisam se u HNS došao uhljebiti – kazao nam je Dalić.

Kakav rasplet svoje pozicije očekujete u studenome? – Ako se plasiramo na Svjetsko prvenstvo, ja se sa Savezom dogovorim za minutu. Ako pak ne uspijemo, tada neka Savez odluči koga želi za izbornika – odgovorio je Dalić koji će za nekoliko dana odabrati pomoćnika koji će se u stručnome stožeru priključiti njemu i treneru vratara Marijanu Mrmiću. Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanje Večernjeg lista koji izlazi u utorak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije