kakva najava

Dalić je izjavom ponovno izazvao euforiju u Hrvatskoj: 'Zašto ne bismo uzeli zlato?'

Zlatko Dalić
Milan Sabic/PIXSELL
26.12.2022.
u 20:09

Zlatko Dalić je vrlo optimističan uoči početka kvalifikacija za Euro odnosno završnog turnira u Ligi nacija

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić stigao je na turnir 'četiri kafića - memorijal Dino Petrinović' i doživio nove ovacije u Splitu nakon dočeka u Varaždinu i rodnom Livnu. 

Dalić je govorio o uspjehu vatrenih u Kataru, predstojećim kvalifikacijama za Euro 2024. godine u Njemačkoj te final four turniru u sklopu Lige nacija. 

- Velika je stvar za Hrvatsku biti drugi pa treći na svijetu. Ni puno veće sile ne mogu to napraviti. Mi smo sve ujedinili u jedno i napravili rezultat. Kakva je Hrvatska ovih dana, takva treba biti uvijek - prenosi Dalmatinski portal.  

- Kad sam doživio ovo u Splitu, vidim samo Wales, protiv kojega igramo na Poljudu 25. ožujka prvo kolo kvalifikacija za Euro. Bit će fešta, veselje, proslava. Što se tiče Lige nacija, zašto ne bismo osvojili zlato i da opet imamo doček u Hrvatskoj? ja se tome veselim - zaključio je Dalić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije