Sušić pred Wales

"Da zovem nekoga tko ima hrvatsku ili neku drugu putovnicu? Neću!"

safet sušić
Foto: Reuters/PIXSELL
06.10.2014.
u 22:52

Uz upitnog Spahića, Sušić neće moći računati na Ermina Bičakčića, te Gorana Zakarića, a ranije mu je, također zbog ozljede, s popisa otpao Sejad Salihović

Safet Sušić priprema momčad za utakmice protiv Walesa i Belgije. Protiv Balea u prvoj, a Hazarda u drugoj, kao nositelja igre Džeko i ekipa morati će upregnuti svu snagu kako bi izbrisali ružan poraz od Cipra na Bilinom polju i vratili se na pobjednički kolosijek kako bi bili u igri za još jedno veliko natjecanje.
No izbornik Pape ponovno je u problemima. Upitno je što će biti s Emirom Spahićem. Izbornik umiruje javnost. -  Ono što ja od početka znam je da je Spahić ozlijeđen. Iz njegovog kluba su nas obavijestili da je posljednje dvije utakmice igrao pod injekcijama. I sam Emir me informirao o tome, ali je, također, dodao da njegov nastup ne bi trebao biti upitan - tvrdi izbornik. No, uz upitnog Spahića, Sušić neće moći računati na Ermina Bičakčića, te Gorana Zakarića, a ranije mu je, također zbog ozljede, s popisa otpao Sejad Salihović. Unatoč tome, Pape neće širiti spisak, premda je ostao na 21 igraču. I zbog toga je danas pogubio živce. -  Što da radim, da zovem nekoga tko ima hrvatsku ili neku drugu putovnicu? Da samo zato nekoga pozivam, neću. Na klupi ćemo u svakom slučaju imati dovoljno igrača. Na Wales i Belgiju idemo s postojećim snagama, s nadom da ćemo popraviti dojam iz prve utakmice - ustvrdio je bosanskohercegovački izbornik.

Komentara 5

ZE
zebac
21:19 07.10.2014.

pa zar misliš da bi hrvat igro za bih.jedino hrvat poput komšića

VR
vrisak
17:23 08.10.2014.

smjesno nemas nikoga u timu s hrvatskom putovnicom kako dolazis do zakljucka da bi mogo imati nekog na klupi? Ili je to neka poruka?

RU
RUKOMET333
18:53 10.10.2014.

E moj Safete.. a sto je sa tim igracima koji imaju vec druge Pasose sto ti igraju. A imas li ti samo Bosansi? Glupane... Njemci imaju i igrace sa vise od dva pasosa pa su Svjetski Prvaci..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije