Ronaldo bez zadrške:

Da svi igraju kao ja, bili bismo prvi!

Ronaldo
27.02.2016.
u 20:23

   Real Madrid izgubio je od Atlética 1-0 u derbiju Madrileño i oprostio se od borbe za naslov , a vjerojatno i za drugo mjesto. Cristiano Ronaldo nije više mogao trpjeti nemoć "kraljevskog" kluba i nakon utakmice opleo je po suigračima.

- Da su svi igrali dobro kao ja, možda bismo i bili prvi. Ne želim umanjivati ničiji značaj, ali teško je osvojiti prvenstvo koje traje ovako dugo ako momčad ne daje sve od sebe - rekao je Portugalac i zaključio:

- Volim igrati s Benzemom, Baleom, Marcelom... Ne želim reći da drugi nisu dobri jer je, primjerice, Danilo danas bio najbolji na terenu. Po onom što novinari pišu, ja igram očajno. Ali brojevi i statistika ne lažu!

 

 

Ronaldo je ove sezone u 33 nastupa za Madriđane zabio 34 gola i 11 puta asistirao. U Primeri ima 22 gola i osam asistencija u 26 nastupa. No sve te brojke premalo su za Zidaneove izabranike koji zaostaju devet bodova za Barçom , a četiri za Atléticom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije