Pripreme za ljetni prijelazni rok

Da bi zadržala Pjanića, Roma rasprodaje svoje mlade talente

pjanic
07.03.2016.
u 21:24

Prodaja dvije glavne zvijezde momčadi - Pjanića i Nainggolana ne dolaze u obzir, ali zbog balansiranja knjiga Romini će se čelnici vjerojatno morati odreći nekoliko talentiranih mladih igrača

Roma je blokirala moguće transfere Miralema Pjanića i Radje Nainggolana, ali bi zato mogla posegnuti za prodajom svojih mladih nada, piše Corriere dello Sport.

Predsjednik kluba James Pallotta se sastao s trenerom Lucianom Spallettijem te su pripremili strategiju za ljetni prijelazni rok. Prodaja dvije glavne zvijezde momčadi - Pjanića i Nainggolana ne dolaze u obzir, ali zbog balansiranja knjiga Romini će se čelnici vjerojatno morati odreći nekoliko talentiranih mladih igrača.

Prije svega će igrače koji su na posudbama pokušati prodati, to se odnosi na Adama Ljajića u Interu, Seydoua Doumbiju u Newcastleu i Juana Iturbea u Bournemouthu. Moguće su i prodaje Iago Falquea i Williama Vainquera, a Wojciech Szczesny i Lucas Digne koji su na posudbama, vjerojatno će se vratiti u svoje klubove, prenosi Goal.

Ako bude potrebno, Roma je spremna odreći se i svojih mladih talenata, pa bi tako na tržištu mogli biti dostupni Leandro Paredes, Federico Ricci, Daniele Verde, Matteo Politano, Arturo Calabresi, Umar Sadiq i Antonio Sanabria.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije