Službeno

CSKA objavio: Olić je naš novi trener! Dobrodošao kući, Ivice

23.03.2021.
u 13:44

Ivica će danas početi raditi, upoznat će momčad i voditi prvi trening. 'Održao je obećanje da će se vratiti u klub. Siguran sam da će ga i navijači toplo dočekati', rekao je predsjednik CSKA Jevgenij Giner

CSKA i Ivica Olić (41) dogovorili su se i hrvatski stručnjak naš je novi trener.

Objavio je to moskovski velikan u utorak u 11 sati, prenose 24sata.  Olić je pristao samostalnu trenersku karijeru početi u klubu u kojem je uživao tri i pol godine kao igrač i osvojio, među ostalim, Kup Uefe. Nažalost, na uštrb reprezentacije Hrvatske, gdje ostavlja upražnjeno mjesto prvog pomoćnika.

"Ivica će danas početi raditi, upoznat će momčad i voditi prvi trening", otkrio je klub i nastavio:


"Olić je poznat u Rusiji po igrama za crveno-plave, od 2003. do 2006. odigrao je 116 utakmica za CSKA i zabio 44 gola. Kao igrač osvojio je tri naslova prvaka, dva puta ruski Kup, dvaput Superkup i jednom Kup Uefe. Želimo mu sreću kao treneru."

Uz zaključak:

"Dobrodošao kući!"

Nisu naveli na koliko su potpisali ugovor, a ruski mediji nagađaju da je do ljeta 2022.


Oliću je to početak samostalne trenerske karijere, nakon što je briljantnu igračku proveo u Marsoniji, Zagrebu, Dinamu, CSKA, HSV-u, Bayernu, Wolfsburgu i Münchenu 1860.

Što se reprezentacije tiče, pak, Zlatko Dalić zasad neće dodavati nikoga u stručni stožer. Nedostajat će mu Ola, definitivno, ali u lov na Svjetsko prvenstvo u Kataru morat će bez njega. A do Eura stigne popuniti stožer nekim drugim stručnjakom.

- Drago mi je da mogu iskazati dobrodošlicu Ivici Oliću, koji je održao obećanje da će se jednoga dana vratiti u klub - rekao je predsjednik CSKA Jevgenij Giner i nastavio:

- Znamo da nije radio samostalno i prije odluke odvagali smo sve rizike. Vjerujemo da će nam ovaj korak pomoći da se izvučemo iz turbulentne situacije i nastavimo napredak momčadi. Ivica ima našu punu podršku i siguran sam da će ga i navijači toplo dočekati. Donio nam je mnogo trofeja kao igrač, nadamo se da će ih kao trener donijeti još više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?