nije izdržao u mirovini

Cro Cop se vraća: "To za mene nije obična borba, to je povijest sporta"

CRO COP
Igor Kralj/PIXSELL
29.03.2017.
u 21:16

"Ne fali mi borbi ni novca, ali to je borba koju želim", rekao je Mirko

Mirko Filipović ni ovaj put nije dugo izdržao u mirovini i nakon samo tri mjeseca najavio je novi povratak. Jučer je iznenadio fanove i javnost objavom na Facebooku kojom je izazvao legendarnog Fedora Emelianenka na novu borbu.

Prošlo je 12 godina od njihovog prvog meča u PRIDE-u u kojem je legendarni Rus pobijedio odlukom sudaca. Cro Cop je po mnogima najboljem MMA borcu svih vremena poslao jasnu poruku, a njegov odgovor se još čeka dok Fedor čeka sljedeću borbu protiv bivšeg UFC-ovca Matta Mitrionea.

Mirko je u siječnju, nakon osvajanja RIZIN-ovog Grand Prixa, najavio da bi volio odraditi još jednu oproštajnu borbu, ako ga zdravlje posluži, a čini se da je i više nego spreman za taj izazov, prenosi Index.hr. 

"Uoči borbe u Japanu rekao sam da moram osvojiti taj turnir kako bih dobio kredibilitet, da bih mogao tražiti tu borbu. Ne fali mi borbi ni novca, ali to je borba koju želim", rekao je Mirko o Fedoru za Novu TV.

"Volio bih se boriti s najvećim borcem u povijesti, to bi bila sjajna borba, bez obzira na ishod. Ali, ne bih ulazio u to da ne mislim da ga mogu pobijediti", rekao je Mirko i dodao da bi do borbe moglo doći u drugoj polovici godine ako Fedor prvo pobijedi Mitrionea.

"Želim tu borbu dok me još zdravlje služi. Upravo iz tog razloga sam išao na hitnu operaciju koljena, da mogu biti spreman do kraja godine. Ovaj put očekujem drugačiji ishod meča. To za mene nije obična borba, to je povijest sporta", zaključio je Mirko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?