MIRKO FILIPOVIĆ

Cro Cop: Lagao je o meni i zabio mi nož u leđa! Ako me još jednom spomene...

19.04.2020.
u 16:14

Mirko Cro Cop Filipović gostovao je sinoć u Podcast inkubatoru gdje je, između ostalog, progovorio o neimenovanom bivšem sparing-partneru.

- Svi moji sparing-partneri bili su sjajno plaćeni, veće su plaće imali nego ministri u hrvatskoj vladi, a trenirali smo sat i pol dnevno, no uz napomenu da je dva dana tjedno odmor, kao i da je nakon borbi pauza od treninga. Neki su to shvaćali ozbiljno, a mnogi suprotno od toga - rekao je Mirko pa dodao:

- Zaspao je na treningu. Pitam ga zašto spava, a on mi odgovara da je po noći čuvao bebu! To mi kaže čovjek kojem supruga ne radi i koji obitelj hrani tako što ga ja plaćam. I to toliko da je za manje od tri godine kupio trosoban stan u Zagrebu. Pa mi se ne pojavi na treningu jer zaspe, pa zato što mora ići na dječju predstavu, a trening, za koji je on bogovski plaćen, trpi.

Zatim je naglasio:

- Taj mi je tip zabio najveći nož u leđa. Napravio je teški, neoprostivi previd, nakon kojeg sam mu se morao zahvaliti. Prešao je crtu koja se ne prelazi i to je napravio najplaćeniji tip moje ekipe. Ljudi nisu mogli vjerovati kada sam im govorio koliko sam ga plaćao, smijali su mi se. Stipe Drviš, kada je čuo koliko sam plaćao ovoga, krstio se lijevom i desnom rukom i govorio mi da nisam normalan, ali nema veze, meni je drago da je čovjek zaradio.  Tvrdi da je Stipi Miočiću govorio laži. - I kako mi je zahvalio?

Tako da je Stipi, koji je prekrasan lik, veličanstveni borac, jedan od najvećih u povijesti, ali prije svega sjajan čovjek i divna osoba, s kojim sam ja prijatelj, napunio glavu time da sam ga ja omalovažavao. To sam primijetio jer sam vidio da se Stipe od mene, s kojim je imao super odnos, potpuno distancirao i da mi, recimo, ne odgovara na poruke, dok me njegov otac, s kojim sam također bio dobar, napada po društvenim mrežama.  Na kraju je poručio: - Ako onaj koji je sve to zakuhao gleda ovo, želim mu nešto poručiti; da se na njega ne ljutim, uvijek mi je bio najdraži, najbliži srcu i zato sam ga najviše plaćao, a on je zatim napravio teški previd zbog kojeg je morao otići. Ne želim uopće reći što je napravio jer pljuvali bi ga svi, a nakon što smo se razišli, on mi se osvetio tako da je punio glavu Stipi.

Međutim, nije Stipe bio jedini kojeg je on "ložio". Sve sam mu to oprostio i sada kada ga vidim, pružim mu ruku, ali ako me još jednom ovako spomene i počne širiti laži o meni, bit će mu malo dva oka za plakati! Dosta mi je više tih čobanskih priča! Bit će mu malo dva oka za plakati! I to nije prijetnja, nego obećanje! Jazavci prijete, ovo je obećanje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije