TUŽNA VIJEST

Cristianu Ronaldu i Georgini preminuo sin na porodu: 'Ti si naš anđeo...'

18.04.2022.
u 20:55

- S neizmjernom tugom moramo objaviti kako je naš dječak preminuo. Ovo je najteža bol s kojom se jedan roditelj može susresti. Samo rođenje naše kćerkice nam može dati snagu da preživimo ovaj trenuta - napisao je nogometaš Manchester Uniteda.

Krajem listopada prošle godine Cristiano Ronaldo i njegova Georgina radosno su objavili kako očekuju blizance, kćer i sina. Željno su iščekivali prinove u obitelji, no nažalost, danas ih je pogodila strašna tragedija. 

Portugalac je objavio kako mu je preminuo sinčić na porodu. Druga beba je preživjela. 

- S neizmjernom tugom moramo objaviti kako je naš dječak preminuo. Ovo je najteža bol s kojom se jedan roditelj može susresti. Samo rođenje naše kćerkice nam može dati snagu da preživimo ovaj trenutak. Želimo zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama na svemu. Šokirani smo nakon ovog gubitka i molimo sve za privatnost u ovim teškim vremenima. Naš dječak, ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti - napisao je nogometaš Manchester Uniteda. 

Ova vijest šokirala je legendarnog Portugalca. Gubitak djeteta je nešto najgore što se može dogoditi roditelju. Cristiano otprije ima četvero djece, Cristiana Juniora (11) i blizance Evu i Matea (4), dobio je umjetnom oplodnjom, a kćerkicu Alanu Martinu rodila je Georgina što im je bilo prvo zajedničko dijete.

Sada je na svijet došla još jedna kći, no nažalost, sinčić nije preživio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije