nogometna zvijezda

Cristiano Ronaldo nikad jasniji: Ne želim biti ovdje i boriti se za peto ili šesto mjesto

EPA
13.01.2022.
u 15:56

Portugalska nogometna zvijezda i ofenzivac Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo proteklih je dana često bio spominjan u kontekstu odlaska s Old Trafforda. Razlog zbog kojeg se pisalo da bi mogao otići jest loš rezultat Vragova, a što je potvrdio i sâm Portugalac

Cristiano Ronaldo izjavio je kao vjeruje da on i njegovi suigrači imaju sposobnost promijeniti stvari u svoju korist, ali da se prije toga moraju promijeniti neke stvari u igri .

Između ostalog, pružio je podršku menadžeru Ralfu Rangnicku te dodao kako vjeruje da Nijemac može postići dobre rezultate s klubom.  

'Igrači u glavi moraju posložiti neke stvari to jest početi vjerovati u sebe ali i postaviti kriterij da je svaki plasman ispod trećeg mjesta ravan neuspjehu. Da bi napravili dobre stvari, moramo mnogo toga popraviti, a mislim da smo sposobni promijeniti stvari nabolje. Mi smo veliki klub i zato moramo stremiti najvećim uspjesima', rekao je Ronaldo, prenosi Tportal.hr.

Uz to je izjavio da on i njegovi suigrači moraju promijeniti način razmišljanja kako bi ostvarili velike rezultate.

'Ne želim biti ovdje i boriti se za peto ili šesto mjesto. Želim biti u društvu najboljih, a sada smo daleko od toga. Zato i govorim stalno kako moramo promijeniti način razmišljanja da bi došli do velikih stvari', jasan je bio Ronaldo.

Sljedeću utakmici Crveni vragovi igraju kod Aston Ville, a podsjećamo, upravo su protiv te momčadi u ponedjeljak slavili 1:0 u dvoboju trećeg kola FA cupa. Na toj utakmici nije bilo Ronalda, a jedini pogodak već u osmoj minuti zabio je Škot Scott McTominay.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije