Nogomet

CR je ljut: 'Ja da idem u izolaciju? Ma, nema šanse!'

Cristiano Ronaldo
Getty
10.10.2020.
u 12:29

Prvi test bio mu je negativan, ali pošto su dva člana stručnog stožera dobili pozitivne testove, Cristiano Ronaldo (35) trebao je sa suigračima u jednom torinskom hotelu otići u izolaciju. Priopćilo je to vodstvo Juventusa igračima nakon neodigranog susreta protiv Napolija, a nekolicina njih se pobunila. Najglasniji je bio Portugalac koji je želio što prije otići kući i priključiti se reprezentaciji.

Kako pišu talijanski mediji, zagrmio je tad Ronaldo svlačionicom i imao što za poručiti te je odlučio kako će na svoju ruku napustiti 'mjehurić' u koji je trebao ići, a još je nekoliko igrača odlučilo otići na svoju ruku. Tako su pod istragom nogometnog Saveza osim Ronalda i Rodrigo Bentancur, Gigi Buffon, Juan Cuadrado, Danilo, Merih Demiral te Paulo Dybala.

Smatrao je da nije fer da se ne može priključiti Portugalu jer je ipak imao negativan test na koronu te je u nedjelju spavao u kući u Torinu, da bi se u ponedjeljak zaputio prema domovini. U srijedu je odigrao 71. minutu u remiju na prijateljskoj utakmici protiv Španjolske (0-0).

Pred portugalskim su reprezentativcima sad dva ogleda u Ligi nacija. Trenutno su s dvije pobjede na prvom mjestu treće grupe - s 2-0 su dobili Švedsku te zatim Hrvatsku sa 4-1, a sad im slijedi gostovanje kod osvajača SP-a Francuske, dok će tri dana kasnije ugostiti Šveđane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije