NAKON OTKAZIVANJA

Cormier poručio Gustafssonu: Ti i ja nikada više nećemo dijeliti isti oktogon!

24.07.2018.
u 13:45

DC je nedavno izjavio kako je zbog njegove ozljede sve izglednija opcija da će se do kraja karijere boriti samo jednom i to protiv Brocka Lesnara

Među prvima koji su se javili nakon što je Alexander Gustafsson otkazao nastup na UFC 227 eventu bio je onaj protiv koga se Šveđanin nada odraditi borbu, Daniel Cormier. Izrazio je razočaranje u njegovo ponašanje te mu je otvoreno otkrio kako ne postoje nikakve šanse da dođe do njihovog revanša, piše UFC, piše Fight Site. 

Gustafsson već neko vrijeme poziva na drugu borbu protiv Daniela Cormiera, od kojeg je izgubio podijeljenom odlukom, na UFC 192 eventu održanom u listopadu 2015. godine. Posebno je glasan bio posljednjih par dana, nakon što je ostao bez protivnika za UFC 227 event (ozljeda Volkana Oezdemira). Ipak, vrlo kratko vremena nakon što je Anthony Smith najavio da se dolazi boriti protiv njega 4. kolovoza, Gustafsson je taj nastup otkazao, izjavivši kako je ozlijeđen. 

Naravno da su se odmah pojavile sumnje o izbjegavanju protivnika, budući da je još isti dan slao poruke prema Danielu Cormieru, uz izjavu kako je spreman otići i u tešku kategoriju, samo da bi se mogao boriti protiv njega. Tako je Cormier odlučio reagirati na ovo što se dogodilo nakon toga, odnosno na ozljedu borca koji se ove godine još nije borio, dok je protekli tri nastupio svake godine samo po jednom.

“Dragi Alex, ne znam što se događalo s tobom otkako se Rockhold ozlijedio. Ali, uvijek si bio jedan od onih pravih momaka, a sada vidim da se tvoje ponašanje promijenilo. Sve je krenulo time kada si prozvao borca dan nakon što je bio nokautiran, a sada nudiš borbu meni unatoč tome što znaš da imam slomljenu ruku.

Sada si odbio Jana, odbio si Khalila, sve to dok tražiš borbu za teškašku titulu protiv mene. A sada, samo par trenutaka nakon što je Anthony Smith životinjski odradio svoj posao, ti si odlučio biti ozlijeđen. Čovječe, respektirao sam te kao borca i zauvijek ću biti zahvalan za ono što smo napravili u listopadu 2015. godine, ali ti i ja nikada više nećemo dijeliti isti oktogon. Razočaran sam u to kakva si osoba postao. Smatraš da si povlašten, a ja ne mogu raditi s ljudima koji žive u zabludi. Sretan ti oporavak, naše vrijeme je prošlo. Mogu te gledati jedino s komentatorskog stola”, napisao mu je Cormier otvoreno pismo koje je objavio na društvenim mrežama. 

DC je nedavno izjavio kako je zbog njegove ozljede sve izglednija opcija da će se do kraja karijere boriti samo jednom i to protiv Brocka Lesnara, početkom iduće godine, odnosno kada ovom istekne USADA suspenzija. To se nikako ne sviđa Gustafssonu, koji je uvjeren kako je zaslužio još jednom okušati snagu protiv trenutnog dvostrukog UFC prvaka. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije