p

Ćorluka od Fiorentine tražio plaću pet milijuna eura!

Vedran Ćorluka
Marko Lukunic/PIXSELL
17.08.2016.
u 16:57

Prema pisanju Talijana, direktor Fiorentine Pantaleo Corvino nije želio hrvatskom braniču dati godišnju plaću od pet milijuna eura

Nogometaši Fiorentine spremni su za novu sezonu. Viole će Seriu A otvoriti prvenstvenim gostovanjem kod Juventusa, a tijekom ljetnog mercata trener Paulo Sousa najviše se bavio - Hrvatima.

Milan Badelj i Nikola Kalinić i dalje su u Firenzi, njima se pridružio Hrvoje Milić, ali ne i Vedran Ćorluka.

"Prošle godine se godine nitko nije kladio na nas, ali mi smo ispunili zadane ciljeve. I presretan sam što sam pomogao u razvoju ovoga kluba. Sada puno bolje poznajem ovu ekipu, čini mi se da sam i realniji nego prošle godine" poručio je trener Fiorentine Paulo Sousa za Gazzettu, prenosi Goal.

"Čini mi se da ćemo za sada igrati u sustavu 4-3-3, ali daleko je kraj prijelaznog roka. Mnogi klubovi još nisu povukli prave poteze, dugo je trajao i Euro. No, polako, ima vremena", dodao je trener. 

Koliko ove sezone može Fiorentina?
"Pričekajmo kraj prijelaznog roka, onda ćemo moći jasno postaviti nove ciljeve. Vjerujem da moramo biti bolji nego prošle sezone, no to neće biti lako. Drugi su se klubovi znatno pojačali."

Borja Valero, Badelj i Kalinić ostali su u klubu...
"Ponavljam, daleko je kraj prijelaznog roka, najvažnije da svi rade vrlo ozbiljno. I situaciji oko potencijalnih odlazaka ih ne čini nervoznima."

U subotu gostujete kod Juventusa...
"Inspirirajuće je sezonu otvoriti kod momčadi koja ima sve za osvajanje Lige prvaka. U ogledu protiv takvog suparnika vidjet ćemo koliko spremni dočekujemo novu sezonu" završio je Sousa.

Zanimljivo, talijanski mediji otkrivaju i razlog zbog kojeg Vedran Ćorluka nije stigao u Fiorentinu. Naime, prema pisanju Talijana, direktor Fiorentine Pantaleo Corvino nije želio hrvatskom braniču dati godišnju plaću od pet milijuna eura.

Ako je doista Čarli toliko tražio, to samo potvrđuje da mu se nije ni odlazilo iz Moskve. Jer takvu plaću nemaju valjda ni Rakitić, Mandžukić...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?