prestižna nagrada

Ćorluka dobio nagradu "Vatrena krila": Rijetkost je da branič dobije nagradu, uvijek ide umjetnicima

Vedran Ćorluka
Sanjin Strukić/PIXSELL
22.03.2017.
u 08:18

Hrvatska navijačka skupina Uvijek vjerni podijelila je svoje nagrade za 2016. godine. Ona najprestižnija nagrada "Vatrena krila" otišla je u ruke Vedrana Ćorluke.

"Jako sam ponosam kada znamo koliko svi reprezentativci daju za Hrvatsku. Čast mi je što mi je Klub navijača Uvijek vjerni dao nagradu kao najsrčanijem igraču. Ovo je rijetko mjesto gdje mogu dobiti nagradu kao branič, inače sve odlaze u ruke nogometnih umjetnika. Žao mi je što me neće biti u petak, ali sam siguran da će ostali odlično napraviti posao te da ćemo u sjajnoj atmosferi pobijediti Ukrajinu"; rekao je Ćorluka, piše Goal.

Najvećom mladom nadom izabran je Ante Ćorić.

"Velika čast, ali i dodatni motiv da ispunim očekivanja Kluba navijača Uvijek vjerni. Hvala im na nagradi, nadam se da ću im se odužiti", rekao je Ćorić.

Nagradu za životno djelo dobio Stanko Poklepović . Kako je on u bolnici, nagradu je preuzeo Ćiro Blažević.

"Veliko hvala svim pravim hrvatskim navijačima i nadam se da će oni u budućnosti, ako treba i izmarisati sve one koji po utakmicama rade sr... Poklepović je nogometna avangarda, on je svima nama trenerima omogućio da odemo u Iran i čopimo pare", rekao je Ćiro.

Ovo je nagrada kojom Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni po glasovima navijača nagrađuje najsrčanijeg reprezentativca u protekloj godini. Nagrada je tradicionalna, a uspostavljena je još 2008. godine ...

Vedran Ćorluka tako je naslijedio prošlogodišnjeg laureata Ivana Rakitića. Potpuno zasluženo, Čarli je oduševio (ne samo hrvatsku javnost), svojom požrtvovnošću na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Hrvatski reprezentativac je u prvom dvoboju s Turskom nekoliko puta razbijao glavu, igrao čak s vaterpolo kapicom na glavi, a ta je slika obišla čitav svijet...

Dosadašnji dobitnici nagrade Vatrena krila 
2009. - Vedran Runje
2010. - Josip Šimunić
2011. - Darijo Srna
2012. - Mario Mandžukić
2013. - Stipe Pletikosa
2014. - Ivan Perišić
2015. - Ivan Rakitić
2016. - Vedran Ćorluka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije