ozljede

Čop propušta iduću utakmicu, Modrić još upitan za nastup

Luka Modrić
Reuters/PIXSELL
03.03.2016.
u 21:25

  Hrvatski napadač Duje Čop , koji je u srijedu postigao gol protiv Valencije, a potom zbog ozljede napustio teren, propustit će iduću utakmicu za Malagu, a upitan je i nastup ozlijeđenog Luke Modrića za Real Madrid, rekli su Hini dužnosnici dvaju španjolskih klubova.

Čop je morao napustiti teren u 23. minuti susreta nakon što je devet minuta ranije postigao vodeći gol na utakmici. Malaga je ipak izgubila od Valencije (1-2).

- Čop je ozlijedio mišić desne natkoljenice. Vidjet ćemo kako će se razvijati ozljeda, no nije izgledno da će nastupiti u subotu - rekao je Paco Caballos, glasnogovornik Malage.

Klub s juga Španjolske u subotu gostuje na sjeveru kod Deportiva iz La Corune hrvatskog golmana Stipe Pletikose.

Luka Modrić je u srijedu propustio s Real Madridom gostovanje kod posljednjeg Levantea nakon što je primio udarac u desni zglob, a neizvjestan je njegov nastup i u subotu protiv šestoplasirane Celte Vigo.

- Još uvijek nismo sigurni hoće li Modrić moći igrati. Čekamo što će liječnici reći - poručili su iz redova 'Kraljevskog kluba'.

Real Madrid se nalazi na trećem mjestu Primere sa 57 bodova, devet manje od vodeće Barcelone koja ima i utakmicu manje. Malaga je na jedanaestom mjestu sa 32 boda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije