DINAMOV DRAGULJ

CNN-ov novinar hvalio Olma, a onda učinio nevjerojatnu pogrešku

CNN/Screenshot
24.10.2019.
u 13:24

Plavi sjajnim igrama u Ligi prvaka grabe prema novom europskom proljeću. U 3. kolu elitnog klupskog natjecanja Dinamo je u Harkivu sa Šahtarom igrao 2:2 i zadržao drugo mjesto iza vodećeg Manchester Cityja.

Momčad Nenad Bjelice ponovno je igrala odlično, a strijelci za sastav plavih bili su Olmo i Oršić. Bio je to najopasniji Dinamov dvojac koji su osim mreže pogađali i vratnice.

Hrvatski prvak ponovno je oduševio, a Olmo je još jednom pokazao da je među najboljim mladim igračima u svijetu. Američka TV postaja CNN proglasila je Dinamovog dragulja jednom od tri najveće mlade zvijezde Lige prvaka, Olmo se našao u u društvu Halanda (Salzburg) i Martineza (Inter).

U prilogu o mladim zvijezdama elitnog natjecanja novinaru se potkrala velika pogreška jer je Olma najavio kao igrača kijevskog Dinama. Hrvatski prvak na svojoj Facebook stranici zahvalio se CNN-u na lijepim riječima za svog igrača, a onda im je poručio da su pogriješili za grad iz kojeg dolazi Olmov Dinama, za samo tisuću kilometara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije